Violet and the botanist

Vállalkozás indítása

 

Vállalkozás indítása


Cukorvirágokkal, tortadíszekkel foglalkozó vállalkozást indítanál? Szívesen készítenél Violet and the botanist féle cukorvirágokat saját vállalkozáson belül?

A virágkészítő vonal átadásra kerül, ha a következő megyékben élsz vagy dolgozol és érdekel a cukrovirág készítés, várom jelentkezésed:
Baranya
Bács-Kiskun
Békés
Csongrád
Fejér
Hajdú-Bihar
Heves
Jász-Nagykun-Szolnok
Nógrád
Somogy
Tolna
Vas
Veszprém
Zala
(A listában nem szereplő területek már átadásra kerültek.)

A know-how átadás során egy komplex tudást adok át, mely egy cukorvirágokkal foglalkozó vállalkozás indításához szükséges. Megtanulod a Violet and the botanist féle cukorvirágok elkészítését, és megtanulsz egyedi megrendeléseket is készíteni. Emellett a sikeres vállalkozás indításához elengedhetetlen tudásanyagok is a képzés részét képezik: értékesítés, árazás, szállítás, árajánlatok, fotózás, logó, arculat, weboldal, eszközbeszerzés, stb.

Fontos, hogy nem munkatársat keresek, hanem a know-how alapján saját vállalkozást működtetni képes vállalkozószellemű jelentkezőket. A jelentkezők egy évek alatt felépített know-how-t vásárolnak meg, amit írásban és gyakorlatban egy képzés során adok át. Bővebb információért kérlek emailt írjatok, egy rövid bemutatkozó keretében: info@violetandthebotanist.com.