Violet and the botanist

Vállalkozás indítása

Cukorvirágos vállalkozást indítanál? Készíts Violet and the botanist féle cukorvirágokat Magyarország nagyvárosaiban.

vállalkozást indítanál?

 

Cukorvirágokkal, tortadíszekkel foglalkozó vállalkozást indítanál? Szívesen készítenél Violet and the botanist féle cukorvirágokat saját vállalkozáson belül, kötetlen munkaidőben? Magyarországi nagyvárosokban keresek vállalkozókat cukorvirág készítésre.

2018. őszétől befejezem a cukorvirág készítő vonalam és kizárólag az oktatásra koncentrálok. Keresem azokat a vállalkozószellemű jelentkezőket, akik saját vállalkozás keretén belül Violet and the botanist féle cukorvirágokat készítenének.

Az elméleti és gyakorlati tudást egy képzésen fogom átadni a kiválasztott jelentkezőknek. A képzés egyszeri alkalommal kerül megtartásra, a tervek szerint 2018. őszén (október-november tájékán). Régiónként egy főt tudok fogadni, illetve Budapestről is egy főt tudok fogadni. Jelenleg már foglalt régiók: Miskolc és környéke, Győr-Tata-Komárom és környéke, Budapest. Nem munkatársat keresek, hanem a cukorvirág készítő vonal eladásra kerül. A képzés és vállalkozás indítás egyben beruházás is, így készülnöd kell anyagi fedezettel (eszközberuházás, vállalkozás indítás, projekt díj) és idővel is, amit a betanulásra és gyakorlásra tudsz szánni.

Kilenc hét alatt (egy hét intenzív képzés, nyolc hét gyakorlás) után saját cukorvirág készítő vállalkozást indíthatsz, hat év alatt összegyűjtött, a gyakorlatban már bizonyított tudás alapján.

A cél, hogy elindítsd saját cukorvirág készítő vállalkozásod. Ha tudod magadról, hogy szeretsz kézműveskedni, szeretnél két kezeddel maradandót alkotni, esetleg a cukrászat felé is kacsintgatsz, van szépérzéked, szeretnéd gyönyörű virágok között tölteni a napjaid. Ha el tudod képzelni, hogy cukrászdáknak, menyasszonyoknak készítesz tortadíszeket, mindezt egy erős alapokon álló szakmai háttérrel.

Komplex tudást adok át, mely egy cukorvirágokkal foglalkozó vállalkozás indításához szükséges. A Violet and the botanist féle cukorvirágok elkészítését betanulod, sőt, megtanulsz egyedi megrendeléseket is készíteni.
De nemcsak a virágkészítés, hanem a sikeres vállalkozáshoz elengedhetetlen területek is a képzés részét képezik: értékesítés, árazás, szállítás, árajánlatok, fotózás, logó, arculat, weboldal, eszközbeszerzés, stb.

Amennyiben érdekel ez a lehetőség, kérlek küldj egy bemutatkozó emailt az info@violetandthebotanist.com email címre.