Violet and the botanist

Vállalkozás indítása

Cukorvirágos vállalkozást indítanál? Készíts Violet and the botanist féle cukorvirágokat Magyarország nagyvárosaiban.

vállalkozást indítanál?

 

Cukorvirágokkal, tortadíszekkel foglalkozó vállalkozást indítanál? Szívesen készítenél Violet and the botanist féle cukorvirágokat saját vállalkozáson belül, kötetlen munkaidőben? Magyarországi nagyvárosokban keresek vállalkozókat cukorvirág készítésre.

2018. őszétől kizárólag az oktatásra koncentrálok, befejezem a cukorvirág készítő vonalam. Keresem azokat a vállalkozószellemű jelentkezőket, akik saját vállalkozást indítanának és átvennék a cukorvirágok készítését tőlem.

Az elméleti és gyakorlati tudást egy képzésen fogom átadni a kiválasztott jelentkezőknek. A képzés egyszeri alkalommal kerül megtartásra, a tervek szerint 2018. őszén (október-november tájékán). Régiónként egy főt tudok fogadni, illetve Budapestről is egy főt tudok fogadni. Jelenleg már foglalt régiók: Miskolc és környéke, Győr-Tata-Komárom és környéke, kérdőjeles: Budapest. Ez utóbbi azt jelenti, hogy jelentkezők gondolkoznak a lehetőségen, de még nem történt konkrét foglalás. Az első foglalónak tudom adni a területet. A budapesti terület egyben 'átadás' is lesz, hiszen aki a budapesti területet átveszi, tulajdonképpen az eddigi cukorvirág készítő munkámat végezheti, saját vállalkozás keretén belül. Nem munkatársat keresek, hanem a munkát átvevő vállalkozót. A képzés és vállalkozás indítás egyben beruházás is, így készülnöd kell anyagi fedezettel (eszközberuházás, vállalkozás indítás, projekt díj) és idővel is, amit a betanulásra és gyakorlásra tudsz szánni.

Kilenc hét alatt (egy hét intenzív képzés, nyolc hét gyakorlás) után saját cukorvirág készítő vállalkozást indíthatsz, hat év alatt összegyűjtött, a gyakorlatban már bizonyított tudás alapján.

A cél, hogy elindítsd saját cukorvirág készítő vállalkozásod. Ha tudod magadról, hogy szeretsz kézműveskedni, szeretnél két kezeddel maradandót alkotni, esetleg a cukrászat felé is kacsintgatsz, van szépérzéked, szeretnéd gyönyörű virágok között tölteni a napjaid. Ha el tudod képzelni, hogy cukrászdáknak, menyasszonyoknak készítesz tortadíszeket, mindezt egy erős alapokon álló szakmai háttérrel.

Komplex tudást adok át, mely egy cukorvirágokkal foglalkozó vállalkozás indításához szükséges. A Violet and the botanist féle cukorvirágok elkészítését betanulod, sőt, megtanulsz egyedi megrendeléseket is készíteni.
De nemcsak a virágkészítés, hanem a sikeres vállalkozáshoz elengedhetetlen területek is a képzés részét képezik: értékesítés, árazás, szállítás, árajánlatok, fotózás, logó, arculat, weboldal, eszközbeszerzés, stb.
 


Az űrlap kitöltésével tudod jelezni érdeklődésed

 

Kérlek elküldés előtt ellenőrizd a helyességét, mert ezen foglak keresni a részetekkel kapcsolatban.
Írd meg hol élsz és hova szállítanál ki virágokat.
Készítettél már cukorvirágot? *
Írd meg milyen kreatív tevékenységgel foglalkozol, akár hobbiszinten, akár hivatásszerűen (pl. varrás, festés, gyurmázás). Ha van weboldalad, kérlek azt is írd meg.
Van vállalkozásod? *