Violet and the botanist

Regisztráció

 

regisztráció

Itt adhatod le jelentkezésed csoportos oktatásra

Az oktatással kapcsolatos általános tudnivalókat az ‘általános információk’ oldalon találod, kérlek olvasd el jelentkezés előtt.

A regisztrációs űrlap elküldése után egy visszaigazoló emailt küldök, mely tartalmazza a további részleteket.

A tanfolyami helyek gyorsan telnek, de lehetőség van várólistára is jelentkezni. Kérlek ebben az esetben is töltsd ki a regisztrációs űrlapot, majd a megjegyzés mezőbe írd be a kiválasztott dátum(ok)at, és ha megüresedik egy hely, emailen értesítelek.

AJÁNDÉKKÁRTYÁVAL RENDELKEZŐK FIGYELEM:
A normál 6 órás kurzusokat folyamatosan kivezetem a kínálatból, és 4 órás kurzusok veszik át a helyüket. Ha 2018. decemberében ajándékba kapott 25.000 forint értékű kártyával rendelkezel, ezt vagy az utolsó meghirdetett 6 órás tanfolyamokon tudod beváltani (25.000 ft értékben), vagy KÉT DARAB 4 órás tanfolyamon (melynek értéke 2x15.000 ft, így 5.000 forintot ajándékba kapsz!).

REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP

Tanfolyam dátuma *
Válaszd ki, melyik tanfolyam(ok)ra jelentkezel.
Résztvevő neve
Amelyen sürgős esetben elérhetlek.
Utaló fél neve, címe, cég esetén adószám. Átutalásos számlát csak az utaló fél nevére tudok kiállítani.
Kedvezmény
A jelentkezés elküldésével kijelentem, hogy az Általános Szerződési Feltételek dokumentumban foglaltakat elolvastam és elfogadom. *
A jelentkezés elküldésével kijelentem, hogy az Adatvédelmi Tájékoztató dokumentumban foglaltakat elolvastam és elfogadom. *