Violet and the botanist

Oktatás

A művész BENNED ÉL
-
készítsünk együtt élethű
virágokat cukorból

 
élmény kurzus.jpg

Készítettél már virágot saját kezeiddel? Esetleg papírból? Nemezből? Selyemből? Gyurmából?

És próbáltad már cukorból? Pontosabban cukormasszából? A Violet and the botanist kurzusokon cukorból készítünk élethű virágokat, amik később akár tortadíszként, akár dekorációként is megállják a helyüket. Ezeket a virágokat bárki el tudja készíteni, csatlakozz kis létszámú alkotócsoportjainkhoz és próbáld ki te is a szabad alkotás örömét. Élmény, kreatív alkotás, kikapcsolódás - csodás végeredménnyel. A virágokat részletes útmutatás alapján készítjük, a siker garantált. Olvasd el hogyan néz ki egy cukorvirág kurzus, milyen virágokat készíthetsz, illetve hogy érezték magukat tanulóim az eddigi foglalkozásokon.

 

Hogyan néz ki egy
cukorvirág készítő kurzus?

Válaszd ki és foglald le a legszimpatikusabb virág összeállítást, ezt a Dátumok oldalon tudod megtenni.

20170828_084327(1).jpg

Érkezz meg negyed órával a kurzus előtt, igyál egy finom teát vagy kávét, foglald el helyed a munkaasztalnál, ismerkedj a többi résztvevővel. (Ügyelünk arra, hogy mindig kis létszámú csoporttal dolgozzunk, maximum 8 fő vesz részt az oktatáson, így nagyon jó kis csapatok alakulnak ki, gyakran szövődnek barátságok.)

Az első negyed-fél órában megismerkedünk egymással, oktatként beszélek kicsit a cukorvirágokról és a készítési folyamatukról. Majd megmutatom mit és hogyan készítünk, neked csak az útmutatások alapján kell a folyamatokat egymásután kivitelezni. A cukorvirág készítés egyfajta 'gyurmázás', szirmokat és leveleket formázunk meg cukoról készült gyúrható anyagból. Folyamatos útmutatás alapján fogsz dolgozni, de természetesen teret adunk a szárnyaló kreativitásodnak: el is lehet térni az útmutatásoktól, így mindenki valóban saját, egyedi és megismételhetetlen virágokat fog létrehozni. Félelemre semmi ok, három éve oktatok és eddig még mindenkinek sikerült elkészíteni a virágokat. Könnyebb lesz, mint gondolnád, csak hidd el, hogy neked is sikerülni fog.

Számíts arra, hogy az alkotónap órái nagyon hamar elrepülnek. A kurzus végén búcsút veszünk egymástól, a műveid gondosan becsomagolom, neked csak annyi dolgod maradt, hogy hazavidd és büszkén mutasd meg családodnak, barátaidnak. A visszajelzések szerint alig akarják majd elhinni, hogy cukorból készült és nem igazi. :)


Milyen virágokat készítünk?

Az összes aktuális virág megtalálható a Dátumok oldalon, vess rá egy pillantást és válaszd ki a neked legkedvesebbet. Boglárka, eukaliptusz, pünkösdi rózsa, magnólia, rózsa, hibiszkusz, zsálya és megannyi virágot készítünk a foglalkozásokon.
 


Ha te is kipróbálnád, jelentkezz és készítsd el kedvenc virágod!

 

OLVASD EL hogy érezték magukat tanulóim az eddigi kurzusokon

Képernyőfotó 2018-07-08 - 17.27.34.png
Képernyőfotó 2018-07-08 - 17.27.49.png
Képernyőfotó 2018-07-08 - 17.28.04.png