Violet and the botanist

Mézeskalács

Mézeskalács kurzus Budapesten.

 

mézeskalács kurzus


Téged is elbűvölnek a meseszépen díszített mézeskalács alkotások? Szívesen kipróbálnád az elkészítésüket? Akkor itt az alkalom, gyere és csatlakozz te is márciustól havi rendszerességgel szervezett kurzusainkhoz, ahol Sárkány Zsuzsanna, a Levendulás mézeskalács műhely tulajdonosa segítségével díszítheted első (vagy sokadik) mézesedet.

Téma: táblácska díszítése terülő és díszítőmáz használatával
Dátumok: 2019. március 31. vasárnap, 9-13 óra (BETELT) és
2019. március 31. vasárnap, 15-19 óra (BETELT)
(két külön kurzus, délelőtti vagy délutáni időpont választható)
Oktató: Sárkány Zsuzsanna
Helyszín: Budapest, XI. kerület
Ár: 14.000 ft

A kurzuson elsajátítható a terülő és a díszítőmázak kikeverése és színezése, a virágok elkészítése díszítőcsövekkel és írókás technikával. A táblácskák mérete kb. 12x7 cm, ezekből 3-4 darab készíthető el egy alkalommal. A kurzuson használt recepteket nyomtatott formában minden résztvevő megkapja, így otthon is elkészíthetők az alkotások.

Előképzettség nem szükséges, a kurzus kezdőknek és akár haladóknak is szól. Itt a helyed, ha inspirálnak a gyönyörű mézesek, ha már régóta gondolkozol azon, hogy írókázz, de szakszerű segítséggel szeretnéd ezt megtenni. Várunk akkor is, ha örömöd leled a kézműves alkotásban, vagy egy kicsit kikapcsolódnál és kreatív időtöltést keresel.

 
 
mézeskalács kurzus.jpg