Violet and the botanist

Mézeskalács

Mézeskalács kurzus Budapesten.

 

mézeskalács kurzus


Téged is elbűvölnek a meseszépen díszített mézeskalács alkotások? Szívesen kipróbálnád az elkészítésüket? Akkor itt az alkalom, gyere és csatlakozz te is márciustól havi rendszerességgel szervezett kurzusainkhoz, ahol Sárkány Zsuzsanna, a Levendulás mézeskalács műhely tulajdonosa segítségével díszítheted első (vagy sokadik) mézesedet. Zsuzsanna vendégoktatóként érkezik hozzánk és ezeken a kurzusokon tudtok vele együtt dolgozni:

Dátum:
2019. október 6. vasárnap, 9.00 óra - betelt
2019. október 6. vasárnap, 15.00 óra - betelt
2019. október 27. vasárnap 15.00 óra - betelt
2019. november 3. vasárnap 14.00 óra - betelt
Téma: botanikus kert

Dátum: 2019. október 27. vasárnap, 9.00 óra - betelt
Téma: mézeskalács doboz készítése


Oktató: Sárkány Zsuzsanna, Levendulás mézeskalács műhely
Helyszín: Budapest, XI. kerület
Ár: 14.000 ft

Botanikus kert kurzus: A kurzuson elsajátítható a terülő és a díszítőmáz kikeverése és színezése, a kövirózsák, levelek és virágok (dália, rózsa) elkészítése különböző díszítőcsövek segítségével. Egy darab koszorút (kb. 16 cm) és két darab mézest készítünk.

Doboz kurzus: A kurzuson elsajátítható a terülő és a díszítőmáz kikeverése és színezése, a “besöpréses” technika, mézeskalács doboz összeállítása és körbedíszítése. A doboz mérete kb. 12 cm, emellett 2-3 kisebb mézest is elkészítünk.

A kurzuson használt recepteket nyomtatott formában minden résztvevő megkapja, így otthon is elkészíthetők az alkotások. A kurzusok kb. 4 órásak. Előképzettség nem szükséges, az alkotások kezdőként és akár haladóként is elkészíthetők. Itt a helyed, ha inspirálnak a gyönyörű mézesek, ha már régóta gondolkozol azon, hogy írókázz, de szakszerű segítséggel szeretnéd ezt megtenni. Várunk akkor is, ha örömöd leled a kézműves alkotásban, vagy egy kicsit kikapcsolódnál és kreatív időtöltést keresel.

IMG_20190831_113829 javítva-4.jpg

Jelentkezés: Jelentkezni a regisztrációs űrlap elküldésével lehet.. Az űrlap elküldése után 1-2 munkanapon belül egy visszaigazoló emailt küldünk, mely tartalmazza a további részleteket és a tanfolyam díjának utalásával kapcsolatos tudnivalókat. A folyamatosan beérkező jelentkezések miatt a tanfolyami helyeket a visszaigazolástól számított 48 óráig tudjuk fenntartani, ezidőn belül a regisztráció a tanfolyami díj átutalásával válik véglegessé. A helyek a tanfolyam díjak beérkezésének sorrendjében kerülnek foglalásra.

Lemondás: A regisztráció véglegesítése után a tanfolyam díjának visszatérítésére és a tanfolyam más időpontban történő pótlására nincs lehetőség, viszont lemondás esetén a foglalt hely szabadon átruházható más számára (esetleg várólistások számára). A hely a “Tanfolyam hírek” Facebook csoportban is meghirdethető, így van rá esély, hogy más érdeklődő átveszi a helyet, és a befizetett összeg nem veszik el - ebben az esetben a kurzus pótolható. Ha regisztráltál, de nem tudsz eljönni a kurzusra, kérlek emailben értesíts és ha igényled, segítünk a foglalt helyed átruházásában.

 
 
IMG_20190831_120951 javított.jpg
mézeskalács tanfolyam Budapest
mézeskalács tanfolyam Budapest
mézeskalács tanfolyam Budapest