Violet and the botanist

Marija

MARIJA SUGARART

SUGAR FLOWER MASTERCLASS

- BUDAPEST, HUNGARY -

CLASS DETAILS

Date: 20 October, 2017, Friday, 9am-6pm (approximately 9 hours)
Location: Budapest, Hungary
Flowers: rose and peony
Teacher: Marija Jevremović - Marija Sugarart
Language: English (with Hungarian translation)
Students: max. 7 people per class
Price: 190 euros

The class is suitable for both beginner and advanced sugar flower makers.

All materials and equipments are included, you don't need to bring anything with you for making the flowers. Snacks, coffee, mineral water are included.

More info and registration: info@violetandthebotanist.com

Booking conditions: If you cancel up to 21 days (3 weeks) prior to the class date, you will receive a full refund. If you cancel less than 21 days prior to the class date, unfortunately we cannot issue a refund. We reserve the right to cancel the class if we do not have the minimum required number of students. If we have to cancel the class, you will be offered a full refund and we let you know about the cancellation as soon as possible.


MARIJA SUGARART

CUKORVIRÁG KURZUS BUDAPESTEN


RÉSZLETEK

Dátum: 2017. október 20, péntek, 9-18 óráig
Helyszín: Budapest, I. kerület
Virágok: közepes rózsa és pünkösdi rózsa (a képeken látható fajták)
Oktató: Marija Jevremović - Marija Sugarart
Oktatás nyelve: angol (magyar fordítással)
Max. létszám: 7 fő
Ár: 190 euró (59.000 ft, áfamentes számlával)

Jelentkezés: info@violetandthebotanist.com

A kurzus jelenleg betelt, de várólistára érdemes jelentkezni, így ha lemondás érkezik, tudjuk fogadni a várólistán szereplőket.

______________

Kezdők is bátran jelentkezhetnek, de haladóknak is ajánlott a kurzus. A kurzuson a virágok elkészítéséhez minden eszköz biztosított, semmit sem kell hozni. A nap folyamán kávét, ásványvízet és ropogtatnivalókat kínálunk.

Marija idén már járt Budapesten, akkor 5 óra alatt rózsát készítettünk, egy teljesen új technikával. Fantasztikus élmény volt tőle tanulni, egy teljesen új látásmódot mutatott be, amit akár kezdő, akár haladó cukorvirág készítők is használhatnak és hasznosíthatnak a munkájuk során. A tanfolyam sikere után Marija most újra Budapestre látogat és szeretettel várja az igazán élethű rózsák és pünkösdi rózsák szerelmeseit.

Lemondási feltételek: A kurzust a kezdete előtti 21 naptári napon túl lehet lemondani, ebben az esetben a már átutalt kurzus díjat visszatérítjük. Amennyiben a lemondás 21 naptári napon belül történik, abban az esetben sajnos a kurzus díjat visszatéríteni nem tudjuk, de a hely - szervező előzetes értesítése után - szabadon átruházható. Amennyiben a kurzus a szervezők által kerül lemondásra, a kurzus díját visszafizetjük.