Violet and the botanist

Magánoktatás

 

magánoktatás
 

Magánoktatást budapesti helyszínen vállalok, hétköznapokon, 2-3 fő részére.

Két fővel 6-7 óra alatt kezdőknek 3 virág, haladóknak 4 virág elkészítése lehetséges (plusz levelek és/vagy apró virág). Emlékeztetőül: csoportos tanfolyam alatt egy nap 2 virágot és leveleket készítünk. Nálam haladó vagy, ha már jártál cukorvirág tanfolyamon (bárhol, bárkinél), vagy ismered a massza viselkedését, ismered az eszközöket és tudod is használni őket.

Egy személy is jelentkezhet, tudásszint (kezdő vagy haladó) és az elkészíteni kívánt virágok szerint szervezem meg az oktatást két fő részére.

Az elkészítendő virágokat közösen választjuk ki a száradási idő és az elsajátítható technikák figyelembevételével. Igyekszem olyan virágokat javasolni egy napra, amelyeken keresztül több technika is megtanulható és gyakorolható, így ennek a tudásnak a birtokában már egyedül is elkészíthetők az oktatás során tanult virágok, illetve új virágok is.

Kinek ajánlom a magánoktatást? Azoknak az érdeklődőknek, akik hétvégén elfoglaltak és nem tudnak eljönni csoportos tanfolyamra. De akkor is célszerű ezt a megoldást választani, ha vidékről érkezel és egy nap alatt kb. két nap anyagát szeretnéd elsajátítani. Így időt és utiköltséget is spórolhatsz. Vagy egyszerűen akkor, amikor időt szeretnl spórolni: a csoportos nap 2 darab virága helyett, tudási szinttől függően 3-4 darab virágot készítünk el.

Árajánlatot emailen tudok küldeni, fejenként nagyjából 2 napi tanfolyam árával érdemes kalkulálni - de mivel gyakran merülnek fel egyedi igények, így végleges árat emailen történő érdeklődésre adok.