Violet and the botanist

Magánoktatás

 

magánoktatás
 

Magánoktatást budapesti helyszínen vállalok, hétköznapokon, 2-3 fő részére.

Két fővel 6-7 óra alatt kezdőknek 3 virág, haladóknak 4 virág elkészítése lehetséges (plusz levelek és/vagy apró virág). (Csoportos tanfolyam alatt egy nap 2 virágot és leveleket készítünk.) Nálam haladó vagy, ha már jártál cukorvirág tanfolyamon (bárhol, bárkinél), vagy ismered a cukormasszát, az eszközöket és már dolgoztál velük.

Egy személy is jelentkezhet, tudásszint (kezdő vagy haladó) és az elkészíteni kívánt virágok szerint szervezem meg az oktatást két fő részére.

Az elkészítendő virágokat közösen választjuk ki a száradási idő és az elsajátítható technikák figyelembevételével. Igyekszem olyan virágokat javasolni egy napra, amelyeken keresztül több technika is megtanulható és gyakorolható, így ezután már egyedül is elkészíthetők az oktatás során tanult virágok, illetve új virágok is.

Kinek ajánlom a magánoktatást? Azoknak az érdeklődőknek, akik hétvégén elfoglaltak és nem tudnak eljönni csoportos tanfolyamra. De akkor is célszerű ezt a megoldást választani, ha vidékről érkezel és egy nap alatt kb. két nap anyagát szeretnéd elsajátítani. Így időt és utiköltséget is spórolhatsz. Vagy egyszerűen akkor, amikor időt szeretnl spórolni: a csoportos nap 2 darab virága helyett, tudási szinttől függően 3-4 darab virágot készítünk el.

 

árajánlat kérés