Violet and the botanist

Magánoktatás

 

magánoktatás
 

cukorvirág boglárka.jpg

Nem érsz rá hétvégén?
Gyorsabban szeretnél haladni?
Két virágnál többet is elkészítenél egy nap alatt?
Több kurzusra is jönnél és kényelmesebb lenne egy nap alatt teljesíteni több nap anyagát?
A munkádhoz használnád a tudást, de szorít az idő?

Ezekben az esetekben a magánkurzus számodra az ideális megoldás.

Jöhetsz egyedül vagy munkatársaddal/barátoddal/barátnőddel együtt is. A kurzusok előre egyeztetett időpontban, hétköznap kerülnek megtartásra, egy nap 6 órát tudunk együtt dolgozni. Amennyiben csak egy virágot szeretnél megtanulni, rövidebb oktatásra is van lehetőség (óradíjas rendszerben).

Egy 6 órás nap alatt kezdőként kb. három cukorvirágot tudsz elkészíteni, haladóként többet (a darabszám a saját tempódtól és a kiválasztott virágok összetettségétől függ), négy, esetleg öt virággal érdemes számolni. (Igen, többször volt már példa öt virágra is.)

Az elkészítendő virágokat a Te elképzelésed alapján közösen választjuk ki (a száradási idő és az elsajátítható technikák figyelembevételével). Igyekszem olyan virágokat javasolni egy napra, amelyeken keresztül több technika is megtanulható és gyakorolható, így ezután már egyedül is elkészíthetők az oktatás során tanult virágok, illetve új virágok is.

20180523_091431.jpg

Választható virágok: boglárka, kövirózsa, pünkösdi rózsa, rózsa, magnólia, levendula, hortenzia, szellőrózsa (anemone), izlandi mák, angol rózsa, liliom, papagáj tulipán, napraforgó, dália, protea, eukaliptusz, orchidea, zsálya, pálmalevél, bogyók (szeder, áfonya),

Pár példa népszerű összeállításokra:
- boglárka, angol rózsa, kövirózsa, szellőrózsa, zsálya
- boglárka, pünkösdi rózsa, szellőrózsa, zsálya
- angol rózsa, kövirózsa, magnólia, levelek
- kompozíció készítés: boglárka, levelek, bogyók, apró virágok, kötés

Az oktatáson teljes jegyzetet adok, ami tartalmazza a virágok elkészítésének főbb részleteit, illetve az általam használt "házi" massza receptjét és elkészítésének módját.

 

árajánlat kérés