Violet and the botanist

Cukrászdai oktatás

 

cukrászdai oktatás
 

Cukrászképzést egy általam biztosított budapesti oktatóstúdióban vagy a cukrászda által biztosított helyszínen vállalok Magyarország egész területén, maximum 7 fő részére.

6-7 óra alatt 2-3 darab cukorvirágot, leveleket és kis virágot tudunk készíteni - tudásszinttől függően. 

Az elkészítendő virágokat közösen választjuk ki a száradási idő és az elsajátítható technikák figyelembevételével. Igyekszem olyan virágokat javasolni egy napra, amelyeken keresztül több technika is megtanulható és gyakorolható, így ennek a tudásnak a birtokában már egyedül is elkészíthetők az oktatás során tanult virágok, illetve új virágok is.

Kinek ajánlom a cukrászdai oktatást? Azoknak az érdeklődőknek, akik egyedi cukorvirágos tortákkal szeretnék esküvői torta portfóliójukat bővíteni. A cukorvirágok népszerűsége évek óta töretlen, egyre több házasulandó pár igényel kézműves munkával készített cukorvirágot esküvői totájára. Egyre többen keresik az emlékül eltehető tortadíszeket. Oktatásunkon gyorsan elkészíthető díszeket, légies, vékony szirmú, drótos cukrovirágok elkészítését lehet elsajátítani. Az oktatás tematikája itt olvasható.