Violet and the botanist
20140301_Trade 151_0278.jpg

ÁSZF

 
 

általános szerződési feltételek

Érvényes: 2018. február 15-től

I. Szolgáltató adatai:

Név: Hajnal Petra Anna e.v.
Székhely: 1115 Budapest, Ildikó utca 14. II/1.
Adószám: 67260359-1-43
Nyilvántartási szám: 44547158
Telefonszám: +36 20 3542680
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-142318/2018.
E-mail cím: info@violetandthebotanist.com
Weboldal: http://www.violetandthebotanist.com

A tanfolyamokra történő online regisztrációval Résztvevő kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a http://www.violetandthebotanist.com oldalon meghirdetett tanfolyamokra történő jelentkezési és lemondási feltételeket, valamint adatkezelési elveket, és azok minden pontjával egyetért.

II. Szolgáltatás leírása

A Szolgáltató által meghirdetett tanfolyamokon, előre meghirdetett témakörök szerint vállalja cukorvirágkészítés oktatását a tanfolyamra jelentkező (Résztvevő) számára a következő tematika szerint:
- cukormassza használata és tárolása, tudnivalók a bolti és házi cukormasszával kapcsolatban
- cukorvirágok kezelése, szállítása, tárolása, tortán való felhasználása
- a cukorvirágokhoz használt eszközök bemutatása (virágdrótok, szalagok, kiszúrók, erezők, ecsetek, egyéb eszközök)
- gélfestékek és sziromfestékek bemutatása, hogyan válasszunk színeket, hogyan használjuk a különböző színezőket
- cukorvirágkészítéshez szükséges eszközök beszerzési helyeinek ismertetése
- virágok elkészítése: cukormassza megmunkálása, formázása, kiszúró használata, szirmok erezése, virág összeállítása, színezése

A Szolgáltató Résztvevő számára tanfolyami jegyzetet biztosít, amely a cukorvirág készítéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat és az adott tanfolyamon tanult virágok elkészítésével kapcsolatos alapvető információkat tartalmazza. Részvevő a tanfolyami jegyzetet és a tanfolyamon tanultakat saját fejlődésére használhatja. A tanfolyami jegyzet Hajnal Petra Anna e.v. szellemi tulajdona, részben vagy egészben történő továbbadása, tartalmának saját tanfolyamba beépítése, illetve más tanfolyamon való felhasználása és oktatása semmilyen formában nem engedélyezett.

A Résztvevő a tanfolyamon Szolgáltató útmutatásai alapján cukovirágokat készít, a tanfolyam végén ezeket a virágokat hazaviheti, amihez dobozt a Szolgáltató a tanfolyam helyszínén biztosít.

A részvételi díj magában foglalja a tanfolyam során felmerülő összes alapanyag és eszköz költségét, valamint az oktatás költségét, a részvételi díjon felül további költség a Résztvevőt nem terheli.

A tanfolyamok a meghirdetett időpontban, pontosan kezdődnek, a késve érkező Résztvevő a tanfolyamba bekapcsolódhat, viszont a késés miatt a tanfolyam meghosszabbítására nincs lehetőség.

A tanfolyam akkor fejeződik be, amikor az utolsó cukorvirág is elkészült, a Szolgáltató weboldalán feltüntetett befejezési időpont egy becsült időpontot jelöl.

A Szolgáltató a tanfolyam elvégzéséről bizonyítványt nem állít ki, a tanfolyam képesítéssel nem jár.

III. Jelentkezés

Tanfolyamokra jelentkezni a http://violetandthebotanist.com weboldalon lehetséges, kizárólag online. Ajándékkártya tulajdonosok számára is szükséges az online jelentkezés a tanfolyami hely foglalásához. A regisztráció elküldése után Szolgáltató Jelentkezőnek visszaigazoló emailt küld, mely tartalmazza a tanfolyami díj kiegyenlítésével kapcsolatos információkat. A tanfolyami helyek a tanfolyami díjak beérkezésének sorrendjében kerülnek foglalásra. A tanfolyami díj befizetésével a szerződés teljesítése megkezdődik.

IV. Részvételi díj

Tanfolyamok ára tartalmazza az elméleti oktatással egybekötött gyakorlati munkát, a cukorvirágok elkészítéséhez szükséges összes eszközt és alapanyagot, a virágok hazaszállításához dobozt, tanfolyami anyag írásos leírását és helyszíni ital fogyasztást.

Szolgáltató a részvételi díjról kiállított számlát Résztvevőnek elektronikus úton küldi el. Szolgáltató átutalásos számlát kizárólag az utaló fél nevére állít ki. A kiállított számlát utólag más névre kérni nem lehet.

V. Helyszín

A tanfolyamok helyszíne szolgáltató weboldalán található. Szolgáltató fenntartja a jogot a tanfolyam helyszínének megváltoztatására. Amennyiben a tanfolyam helyszíne változik, Szolgáltató vállalja, hogy erről a tanfolyam kezdete előtt minimum 24 órával a jelentkezéskor megadott elérhetőségeken (email, telefon) értesíti Résztvevőt.

VI. Tanfolyam elmaradása

A tanfolyamok minimum négy, maximum nyolc fő részvételével indulnak. Amennyiben a tanfolyamra négynél kevesebb fő jelzi részvételi szándékát vagy a lemondások száma miatt az eredetileg tervezett létszám a tanfolyam kezdete előtti napig négynél kevesebb főre csökken, a tanfolyam elmarad.

A tanfolyam esetleges elmaradásáról a tanfolyam kezdete előtt Szolgáltató Résztvevőt a regisztrációnál megadott elérhetőségeken (email vagy telefon) értesíti. Ebben az esetben Résztvevő jogosult a befizetett részvételi díj visszaigénylésére - melyet a Szervező az elmaradt tanfolyam utáni 30 napon belül visszatérít - vagy egy általa választott másik tanfolyamon való felhasználásra.

VII. Lemondási feltételek

A tanfolyami díj befizetésével a szerződés teljesítése megkezdődik. Lemondást Szervező csak írásban fogad el az info@violetandthebotanist.com email címen.

1. Amennyiben Résztvevő a tanfolyamot megelőző 10. naptári napig mondja le a részvételt, az eredetileg választott tanfolyam után 2 hónapon belül egy általa választott másik tanfolyamon, vagy az ugyanazzal a tematikával induló legközelebbi időpontban meghirdetett tanfolyamon vehet részt. Szolgáltató ezt a lehetőséget egy jelentkezésnél egyszeri alkalommal tudja biztosítani, második lemondásnál a tanfolyami hely átruházható, de nem tehető át újabb időpontra.

2. Amennyiben Résztvevő a tanfolyamot megelőző 10. naptári napon belül mondja le a részvételt, tanfolyami helyét átruházhatja. Ebben az esetben tanfolyami díj visszatérítésére nincs lehetőség, se a tanfolyam másik időpontban való pótlására. A meghirdetett tanfolyamok kis létszámmal indulnak, a regisztráció véglegesítése és a tanfolyami díj befizetése után Résztvevő számára egy helyet kizárólagosan fenntartunk, melyet más nem foglalhat le.

3. A tanfolyami díj nem térítendő vissza jelentkező (Résztvevő) tanfolyamon való meg nem jelenése miatt.

4. Lemondás esetén a 2019. június 1-től megrendezésre kerülő tanfolyamoknál a regisztráció véglegesítése után a tanfolyam díjának visszatérítésére és a tanfolyam pótlására nincs lehetőség, viszont a foglalt hely szabadon átruházható.

A lemondási feltételek minden regisztrációt véglegesített Résztvevőre egységesen vonatkoznak.

VIII. Szerzői jogok

Szervező tanfolyamait és tanfolyamon átadott jegyzeteit szerzői jog védi. Jelentkező a tanfolyamon tanult elméleti és gyakorlati tudást saját fejlődésére használhatja. Az elméleti és gyakorlati ismeretek, a virágok elkészítésének technikái, illetve dizájnja oktatási célra nem használható fel, oktatási anyagba sem részben, sem teljes mértékben nem építhető be, harmadik fél részére nem adható át. Az oktatás folyamán jegyzetelni és fotókat készíteni lehetséges, azonban képi- ás hanganyag rögzítése nem engedélyezett. Minden oktatással kapcsolatos jogosulatlan felhasználás jogi következményeket von maga után.

IX. Egyéb rendelkezések

Jelen szerződés kizárólag online kerül megkötésre. A regisztrációval Résztvevő kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta jelen ÁSZF szerződési feltételeit és minden pontjával egyetért.


Budapest, 2018. február 15.