Violet and the botanist
20140301_Trade 151_0278.jpg

ÁSZF

 
 

általános szerződési feltételek

Érvényes: 2017. július 17-től

I. Szolgáltató adatai:

Név: Hajnal Petra Anna e.v.
Székhely: 1115 Budapest, Ildikó utca 14. II/1.
Adószám: 67260359-1-43
Nyilvántartási szám: 44547158
Telefonszám: +36 20 3542680
E-mail cím: info@violetandthebotanist.com
Weboldal: http://www.violetandthebotanist.com

A tanfolyamokra történő online regisztrációval Résztvevő kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a http://www.violetandthebotanist.com oldalon meghirdetett tanfolyamokra történő jelentkezési és lemondási feltételeket, valamint adatkezelési elveket, és azok minden pontjával egyetért.

II. Szolgáltatás leírása

A Szolgáltató által meghirdetett tanfolyamokon, előre meghirdetett témakörök szerint vállalja cukorvirágkészítés oktatását a tanfolyamra jelentkező (Résztvevő) számára a következő tematika szerint:
- cukormassza használata és tárolása, tudnivalók a bolti és házi cukormasszával kapcsolatban
- cukorvirágok kezelése, szállítása, tárolása, tortán való felhasználása
- a cukorvirágokhoz használt eszközök bemutatása (virágdrótok, szalagok, kiszúrók, erezők, ecsetek, egyéb eszközök)
- gélfestékek és sziromfestékek bemutatása, hogyan válasszunk színeket, hogyan használjuk a különböző színezőket
- cukorvirágkészítéshez szükséges eszközök beszerzési helyeinek ismertetése
- virágok elkészítése: cukormassza megmunkálása, formázása, kiszúró használata, szirmok erezése, virág összeállítása, színezése

A Szolgáltató Résztvevő számára tanfolyami jegyzetet biztosít, amely a cukorvirág készítéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat és az adott tanfolyamon tanult virágok elkészítésével kapcsolatos alapvető információkat tartalmazza. Részvevő a tanfolyami jegyzetet és a tanfolyamon tanultakat saját fejlődésére használhatja. A tanfolyami jegyzet Hajnal Petra Anna e.v. szellemi tulajdona, részben vagy egészben történő továbbadása, tartalmának saját tanfolyamba beépítése, illetve más tanfolyamon való felhasználása és oktatása semmilyen formában nem engedélyezett.

A Résztvevő a tanfolyamon Szolgáltató útmutatásai alapján cukovirágokat készít, a tanfolyam végén ezeket a virágokat hazaviheti, amihez dobozt a Szolgáltató a tanfolyam helyszínén biztosít.

A részvételi díj magában foglalja a tanfolyam során felmerülő összes alapanyag és eszköz költségét, valamint az oktatás költségét, a részvételi díjon felül további költség a Résztvevőt nem terheli.

A tanfolyamok a meghirdetett időpontban, pontosan kezdődnek, a késve érkező Résztvevő a tanfolyamba bekapcsolódhat, viszont a késés miatt a tanfolyam meghosszabbítására nincs lehetőség.

A tanfolyam akkor fejeződik be, amikor az utolsó cukorvirág is elkészült, a Szolgáltató weboldalán feltüntetett befejezési időpont egy becsült időpontot jelöl.

A Szolgáltató a tanfolyam elvégzéséről bizonyítványt nem állít ki, a tanfolyam képesítéssel nem jár.

III. Jelentkezés

Tanfolyamokra jelentkezni a http://violetandthebotanist.com weboldalon lehetséges, kizárólag online. A résztvevők a jelentkezés elküldésének időpontja alapján kerülnek regisztrálásra. Ajándékkártya tulajdonosok számára is szükséges az online jelentkezés a tanfolyami hely foglalásához. A regisztráció után Szolgáltató Jelentkezőnek visszaigazoló emailt küld, mely tartalmazza a tanfolyami díj kiegyenlítésével kapcsolatos információkat. A tanfolyami hely a tanfolyami díj átutalásával válik foglalttá. A tanfolyami díj befizetésével a szerződés teljesítése megkezdődik.

A visszaigazoló email elküldése után Szolgáltató a tanfolyami helyet 3 munkanapig tartja fent Jelentkező számára. Amennyiben a tanfolyami díj kiegyenlítése 3 munkanapon belül megtörténik, a tanfolyami hely Jelentkező részére foglalásra kerül. Amennyiben a tanfolyami díj kiegyenlítése 3 munkanapon belül nem történik meg, a tanfolyami hely előzetes értesítés nélkül felszabadul és a tanfolyamon való részvételhez új regisztráció szükséges.

IV. Részvételi díj

Tanfolyamok ára tartalmazza az elméleti oktatással egybekötött gyakorlati munkát, a cukorvirágok elkészítéséhez szükséges összes eszközt és alapanyagot, a virágok hazaszállításához dobozt, tanfolyami anyag írásos leírását és helyszíni ital fogyasztást.

Szolgáltató a részvételi díjról kiállított számlát Résztvevőnek elektronikus úton küldi el. Szolgáltató átutalásos számlát kizárólag az utaló fél nevére állít ki.

V. Helyszín

A tanfolyamok helyszíne szolgáltató weboldalán található. Szolgáltató fenntartja a jogot a tanfolyam helyszínének megváltoztatására. Amennyiben a tanfolyam helyszíne változik, Szolgáltató vállalja, hogy erről a tanfolyam kezdete előtt minimum 24 órával a jelentkezéskor megadott elérhetőségeken (email, telefon) értesíti Résztvevőt.

VI. Tanfolyam elmaradása

A tanfolyamok minimum négy, maximum hét fő részvételével indulnak. Amennyiben a tanfolyamra négynél kevesebb fő jelzi részvételi szándékát vagy a lemondások száma miatt az eredetileg tervezett létszám a tanfolyam kezdete előtti napig négynél kevesebb főre csökken, a tanfolyam elmarad.

A tanfolyam esetleges elmaradásáról a tanfolyam kezdete előtt Szolgáltató Résztvevőt a regisztrációnál megadott elérhetőségeken (email, telefon) értesíti. Ebben az esetben Résztvevő jogosult a befizetett részvételi díj visszaigénylésére - melyet a Szervező az elmaradt tanfolyam utáni 30 napon belül visszatérít - vagy egy általa választott másik tanfolyamon, vagy az elmaradt tanfolyam új időpontban való megrendezésén felhasználhatja.

VII. Lemondási feltételek

Résztvevő a tanfolyami díj befizetése után a részvételt a tanfolyamot megelőző 10. naptári napig tudja lemondani. Ebben az esetben az eredetileg választott tanfolyam után 3 hónapon belül egy általa választott másik tanfolyamon vehet részt vagy az ugyanazzal a tematikával induló legközelebbi időpontban meghirdetett tanfolyamon vehet részt. Szolgáltató ezt a lehetőséget egy jelentkezésnél egyszeri alkalommal tudja biztosítani, másodszori tanfolyami hely lemondásánál kizárólag a részvételi lehetőség átruházása lehetséges.

Amennyiben a jelentkező a tanfolyamot megelőző 10. naptári napon belül mondja le a részvételt, a részvételi lehetőséget más személy számára átruházhatja, de a már befizetett részvételi díjat nem lehetséges másik tanfolyamon felhasználni.

A lemondási feltételek ajándékkártyával történő regisztrációnál is érvényesek.

VIII. Egyéb rendelkezések

Jelen szerződés kizárólag online kerül megkötésre. A regisztrációval Résztvevő kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta jelen ÁSZF szerződési feltételeit és minden pontjával egyetért.

Jelen szerződés Hajnal Petra Anna e.v. szellemi terméke, másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása tilos.


Budapest, 2017. július 17.