Violet and the botanist

Ajándákkártyát kaptam

 

AJÁNDÉKKÁRTYÁt kaptam

20170828_084327(1).jpg

Amennyiben egy Violet and the botanist cukorvirág tanfolyamon beváltható ajándékkártya tulajdonosa vagy, a következő módon tudod beváltani az ajándékodat:

  • Ha a kártyán szerepel tanfolyam dátum, akkor nem szükséges bejelentkezned, már szerepelsz a résztvevők listáján, tehát nincs más dolgod, mint eljönni a kártyán szereplő időpontban az oktatás helyszínére. Szeretettel várlak! :)

  • Ha a kártyán nem szerepel tanfolyam dátum, akkor Te választhatod ki, hogy a kártyán szereplő lejárati időn belül melyik tanflyamra jönnél szívesen. A tanfolyamok dátumát a Dátumok oldalon találod, ezek közül tudsz választani. Regisztrálni a regisztrációs űrlap elküldésével tudsz, visszaigazolást minden esetben küldök. Szeretettel várlak! :)

  • Pár hasznos tudnivaló: A cukorvirágok elkészítéséhez minden eszköz (hazaszállításukhoz kartondoboz is) rendelkezésedre áll a helyszínen, semmit sem kell hoznod. A kapunyitás a tanfolyam kezdete előtt 15 perccel történik. Az oktatás során italokat (tea, kávé, víz) és rágcsálnivalót találsz a kínálópulton. Jegyzetet is kapsz, amely tartalmazza a tanfolyam során használt cukormassza receptjét (ezt később otthon is elkészítheted), illetve a virágok elkészítésének vázlatos leírását. Bármi kérdésed adódna, keres bátran emailben vagy telefonon.

FIGYELEM!
A normál 6 órás kurzusokat folyamatosan kivezetem a kínálatból, és 4 órás kurzusok veszik át a helyüket. Ha 2018. decemberében kapott 25.000 forint értékű ajándékkártyával rendelkezel, azt vagy az utolsó meghirdetett 6 órás tanfolyamokon tudod beváltani (25.000 ft értékben), vagy KÉT DARAB 4 órás tanfolyamon (melynek értéke 2x15.000 ft, így 5.000 forintot ajándékba kapsz).