Violet and the botanist

Ajándákkártyát kaptam

 

AJÁNDÉKKÁRTYÁt kaptam

20170828_084327(1).jpg


Amennyiben egy Violet and the botanist cukorvirág tanfolyamon beváltható ajándékkártya tulajdonosa vagy, a következő módon tudod beváltani az ajándékodat:

  • Ha a kártyán szerepel tanfolyam dátum, akkor nem szükséges bejelentkezned, már szerepelsz a résztvevők listáján, tehát nincs más dolgod, mint eljönni a kártyán szereplő időpontban az oktatás helyszínére. Kérlek az oktatás előtt olvasd el a tanfolyamokkal kapcsolatos általános tudnivalókat. Szeretettel várlak! :)

  • Ha a kártyán nem szerepel tanfolyam dátum, akkor Te választhatod ki, hogy a kártyán szereplő lejárati időn belül melyik tanfolyamra jönnél szívesen. A tanfolyamok dátumát a Dátumok oldalon találod, ezek közül tudsz választani. Regisztrálni ITT EZEN AZ OLDALON tudsz, az alábbi regisztrációs űrlap elküldésével. Visszaigazolást minden esetben küldök. Szeretettel várlak. :)


FIGYELEM!!!
A normál 6 órás kurzusok folyamatosan alakulnak, és 4 órás kurzusok veszik át a helyüket. Ha 2018. decemberében ajándékba kapott 25.000 forint értékű ajándékkártyával rendelkezel, ezt vagy a meghirdetett 6 órás tanfolyamokon tudod beváltani (25.000 ft értékben), vagy KÉT DARAB 4 órás tanfolyamon (melynek értéke 2x15.000 ft, így 5.000 forintot ajándékba kapsz!)

regisztráció

Csak tanfolyammal kapcsolatban, sürgős esetben kereslek.
Az űrlap elküldésével kijelentem, hogy az Adatvédelmi Tájékoztató dokumentumban foglaltakat elolvastam és elfogadom. *